Ook voor de particuliere opdrachtgever

Of u nu een handige klusser bent, of alles liever aan de professional over laat: Feit is dat u woont. En wellicht in een huis dat u zelf in eigendom heeft. Of gaat krijgen. Misschien wel voor de eerste keer. Of misschien bent u toe aan een volgende stap. Groter wonen? Verbouwen of verhuizen? Een bouwkavel?

Dat zijn allemaal situaties en vragen die een behoorlijke impact kunnen hebben op uw dagelijks leven. Vaak is er ook veel geld gemoeid met bouwen, verbouwen en verhuizen. En weet u waar u allemaal aan moet denken? Het overkomt u niet dagelijks, dus het is niet vreemd dat u niet helemaal weet waar u moet beginnen.

Van de Beek Bouwadvies kan u op weg helpen. Of het nu een bestaande woning is die u op het oog heeft, of een bouwkavel waar uw droomhuis op moet verrijzen. We helpen u met ideeën, tekenwerk, een bouwtechnische keuring of het toezicht op de uitvoering van uw project. We houden daarbij van korte lijnen, en doen een stap naar voren als het moet, en een stap terug als het kan. Dat houdt ons advies efficient, en daar plukt u de vruchten van!

Wij komen graag bij u langs voor een eerste vrijblijvend gesprek!

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket