Ook voor bedrijven en instellingen

Als u een bedrijf leidt, het bestuur van een VVE vormt, of als zorgprofessional actief bent, is het belangrijk dat u overzicht houdt over het totaalproces van uw organisatie. Vaak bent u dan alleen zijdelings met uw gebouw bezig.

Totdat er een verbouwing plaats moet vinden. Of u realiseert zich dat u eigenlijk geen idee heeft hoe de onderhoudstoestand van uw gebouw is. Of misschien is het tijd om helemaal nieuw te bouwen.

Op dat moment is het tijd om Van de Beek Bouwadvies in te schakelen. Wij nemen u aan de hand mee door het hele bouwproces, of dat nu nieuwbouw, verbouw of onderhoud is. Als projectmanager houden wij overzicht. Waar het nodig is, schalen we op, en waar het kan doen we een stapje terug. Op die manier kunnen we, samen met u, uw project tot een goed einde brengen, en kunt u uw focus houden op uw eigen interne proces.

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket