Onze dienstverlening in het bouwproces

Wij nemen onze klant als het ware aan de hand mee door het bouwproces. Wij willen daarom op elk terrein een bijdrage leveren. Het grootste deel van de werkzaamheden voeren wij zelf uit. Als het nodig is weten we echter ook welke specialisten we in moeten huren. Waar moet u aan denken bij onze dienstverlening:

Nieuwbouw

Voor uw nieuwbouw kunnen we alle benodigde disciplines verzorgen. Van ontwerp tot detailtekening, omgevingsvergunning met bijbehorende bouwtekeningen. Ook een constructieberekening, EPC berekening, daglicht- en ventilatieberekening kunnen we verzorgen. Bovendien helpen wij u bij de aannemersselectie tot bouwtoezicht en projectbegeleiding in de uitvoering, kortom: u wordt volledig ontzorgd.

Verbouw

Wanneer u wilt verbouwen of herbestemmen komen deze disciplines ook vaak aan bod, maar toch is dit weer een specialistisch gebied, waar wij ook goed in thuis zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verduurzaming van bestaande woningen of bedrijfsgebouwen, met bijbehorend energiebesparingsadvies en energielabel.

Aankoop

Als u een bestaand pand aankoopt of verkoopt, is het goed om ons mee te laten kijken. Wanneer u ons een Bouwkundige keuring, een Energiebesparingsadvies, een Energielabel of een Onderhoudsplan laat maken weet u of uw koper vanaf het begin wat er speelt. Dat kan veel onzekerheid wegnemen.

Beheer en onderhoud

Ook het beheer van een bestaand pand kunt u aan ons overlaten. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een vergunning brandveilig gebruik, Meerjaren Onderhoud Plan, of de coördinatie van het onderhoud.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket