Ook voor aannemers en projectontwikkelaars

Als aannemer of projectontwikkelaar kent u de bouw door en door. Wij hoeven u niet uit te leggen hoe procedures werken, en de vaktaal is voor u gesneden koek.

Maar als gespecificeerde professional bent u geen alleskunner. U heeft bijvoorbeeld niet de kennis of de capaciteit in huis om het tekenwerk voor een vergunningaanvraag uit te werken. Of u zoekt de beste manier om uw project op een energiezuinige maar toch kostenefficiënte manier te ontwerpen. Misschien moet een bestaand pand gerenoveerd worden, en wilt u vooraf een goed plan van aanpak neerleggen bij uw klant.

Dat zijn vragen waar Van de Beek Bouwadvies u bij kan helpen. Wij kunnen uitstekend fungeren als uw rechterhand, zodat u extra kennis en capaciteit in huis heeft, om uw project tot een goed einde te brengen.

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket