Ziekenhuis Gelderse Vallei Verbouw afdeling Maag Darm Lever

Een ziekenhuis is constant in beweging. Veranderde inzichten, technieken en voorschriften zorgen voor een constante dynamiek. Zo ook op de afdeling Maag Darm Lever van Ziekenhuis Gelderse Vallei. De reinigingsruimte voor endoscopen was aan uitbreiding en renovatie toe. Bovendien zijn er door de toegenomen onderzoeken in verband met de landelijke darmkankerscreening campagne meer behandelkamers nodig voor endoscopie. Samen met het team van Ziekenhuis Gelderse Vallei hebben we naar een oplossing gezocht zodanig dat het werk op de afdeling door kon gaan, en is een volledig nieuwe Scopenreinigingsruimte gerealiseerd, met een zodanige capaciteit dat ook de endoscopen van Longgeneeskunde, KNO en Urologie hier allemaal centraal gereinigd  kunnen worden. Bovendien is een extra behandelkamer gerealiseerd, die bovendien door de afdeling Longgeneeskunde kan worden gebruikt. Omdat deze afdeling nogal eens met besmette personen werkt, is deze kamer voorzien van een sluisfunctie, zodat er onder alle omstandigheden veilig gewerkt kan worden.

Opgeleverd: maart 2015

Wij verzorgden: projectbegeleiding

Ziekenhuis Gelderse Vallei Verbouw afdeling Maag Darm Lever

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket