Uitbreiding woning Apeldoorn

Aan de Jachthoornlaan in Apeldoorn ontwierp van de Beek Bouwadvies de verbouw en uitbreiding van een vrijstaande woning. De woning bevat nog veel originele details, welke zoveel mogelijk intact gelaten zijn. Aan de achterzijde is de woning uitgebreid met een woonkeuken op de begane grond en extra slaapkamer op de verdieping. Het werk is uitgevoerd door Aannemersbedrijf Van Engelenhoven uit Ede.

Oplevering: juni 2016

Wij verzorgden: ontwerp, vergunningaanvraag en bouwbegeleiding

Realisatie
Realisatie
Bestaande woning
Bestaande woning

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket