Nieuw ‘jasje’ voor mooi bedrijfspand!

Voor Bouwbedrijf van Mourik ontwierpen we een nieuwe gevel voor een bedrijfspand van een van hun klanten. Het pand was aan een renovatie toe, en samen bedachten we dit nieuwe “jasje” Mooi is te zien hoe realistisch we een ontwerp van te voren kunnen laten zien, zodat de klant echt krijgt wat hij van te voren ziet.

Wij verzorgden: ontwerp en vergunningaanvraag

Oplevering: november 2015

mourik_geldermalsen-rvt_2015-sep-15_09-59-02am-000_3d_view_rechts
3D impressie
Nieuw jasje voor mooi bedrijfspand
gerealiseerd
bestaand
bestaand

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket