interieur restaurant

Van kerk naar hotel-restaurant

In hartje Arnhem hebben wij in samenwerking met Ruud Jan Kokke de monumentale Lutherse kerk in de Spoorwegstraat omgetoverd tot een prachtig hotel restaurant, Bizar Bazar. De kerk kwam beschikbaar voor herbestemming. In samenwerking met de monumentencommissie heeft de architect met zorg de inpassing van de nieuwe elementen in de kerk ontworpen. Het resultaat mag er zijn! Het interieur heeft een 1001 nacht sfeer gekregen, maar overal zijn de authentieke elementen van de originele kerk nog terug te vinden. De hotelkamers zijn zowel in de kerkzaal als in de voormalige naastliggende kosterswoning gesitueerd, en hebben allen hun eigen accent.

Oplevering: 2018

Wij verzorgden: Vergunningaanvraag, Tekenwerk, Projectbegeleiding.

kamer bizar bazarabsis bizar bazar

interieur bizar bazar

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket