Gemeente Ede renoveert gymzaal Van Zantenstraat

Wie wat bewaart, heeft wat. Niets is minderwaar als we kijken naar de gymzaal aan de Van Zantenstraat in Ede. Na een aantal wijzigingen in schoollocaties in Ede-Noord, bleek dat deze gymzaal weer nodig is. Echter, alleen maar het licht en de verwarming weer aanzetten was echter niet voldoende. Vandaar dat de gemeente Ede ons gevraagd heeft om op een doelmatige manier weer een gymzaal te creëren die de komende 20 jaar weer voldoet aan de eisen van de tijd. Uiteraard komen we de beperkingen van het bestaande gebouw tegen, maar dat staat ons niet in de weg om samen met andere deskundigen de nodige maatregelen te nemen om deze vraag op een goede manier in te vullen. Wij verzorgden de planvorming met het bijbehorende tekenwerk en de bouwbegeleiding.

Oplevering: november 2013

Wij verzorgden: projectbegeleiding

gymzaal Van Zantenstraat

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket