Energieneutraal bedrijfspand te Barneveld

Op industrieterrein de Briellaerd te Barneveld hebben wij voor Calpe Industrial Products de nieuwbouw voor haar bedrijfspand begeleid. Van ontwerp tot oplevering liepen wij met de klant mee. Op een behoorlijk specifieke kavel hebben we in overleg met de opdrachtgever een mooi onderkomen kunnen realiseren, wat bovendien energieneutraal is. Door de toepassing van een bodemwarmtepomp, in combinatie met zonnepanelen konden we tot dit resultaat komen.

Wij verzorgden: Ontwerp, vergunningaanvraag, bouwbegeleiding,

Oplevering: april 2018

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket