Begeleiding oplevering appartementencomplex

In Rhenen is een bijzonder appartementencomplex gerealiseerd: ‘Het Rhenense Hof’.

Voor begeleiding van de oplevering van de algemene ruimten van de Vereniging van Eigenaren werd Van de Beek Bouwadvies ingeschakeld.

Ook de kopers van de appartementen konden gelijktijdig van onze diensten gebruik maken, zodat we op een efficiënte manier te werk konden gaan, waar onze klanten dus ook weer van profiteerden.

Al hebben we bij dit project aan de directe bouwwerkzaamheden geen bijdrage geleverd, het is toch altijd weer een leuke ervaring om te zien dat mensen enthousiast zijn over hun nieuwe woning, terwijl wij zorgen dat de laatste puntjes op de i vastgesteld worden. Uiteraard zorgt ook hier de aannemer ervoor dat die snel worden opgelost! www.rhenensehof.nl

Oplevering: oktober 2013

Wij verzorgden: begeleiding bij oplevering.

Begeleiding oplevering appartenmentencomplex Het Rhenense Hof te Rhenen

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket