Energiebesparingsadvies en Energielabel

Het wordt steeds belangrijker om uw pand energiezuinig te maken. Is het niet vanwege wetgeving, dan wel door de energieprijzen die de komende jaren naar verwachting fors zullen gaan stijgen.

Ook een belangrijke drijfveer is het gezamenlijk streven naar een goed beheer van onze aarde, waarbij we zoveel mogelijk grondstoffen sparen, en hernieuwbare bronnen gebruiken.

Ook wij willen daar een bijdrage aan leveren. We verzorgen niet alleen een Energielabel, maar vertellen u er ook bij wat u moet doen om een betere situatie te creëren. Kosten en terugverdientijd worden hierbij inzichtelijk gemaakt, zodat u ziet dat wat u investeert, ook daadwerkelijk de moeite waard is.

Het Energielabel voor woningen:
Sinds 1 januari 2021 wordt het verpichte Energielabel voor woningen vastgesteld via een nieuwe methode. Wij zijn hiervoor gecertificeerd, en kunnen het label dus aan u verstrekken.

Wij verzorgen uw energielabel graag, neem contact met ons op voor meer informatie! Doe dat op tijd, momenteel hebben wij te maken met oplopende wachttijden vanwege de drukte.

 

Energielabel voor Utiliteitsbouw (EPA-U)
Het Energielabel voor Utiliteitsbouw (EPA-U) is verplicht, maar zeker ook een kans!

Van de Beek Bouwadvies is al jaren bezig met het in beeld brengen van energieverbruik van utiliteitspanden, en, veel belangrijker, advies op het gebied van energiebesparing.

Daarom zien wij de plicht die de overheid oplegt om de gebouwde omgeving in Nederland van een Energielabel te voorzien dan ook als een kans om verder te gaan dan alleen maar vastleggen van energieverbruik. We zien veel meer een kans om met dit bestaande energieverbruik in beeld, te bekijken wat er bespaard kan worden aan energie.

Daarom bieden wij behalve het Energielabel ook een Energiebesparingsadvies waar u of uw klant echt iets aan heeft. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer gegevens en achtergrondinformatie over Energielabel voor Uitiliteitsbouw.

En verder:
Met het inzicht uit het verkregen advies in het achterhoofd kan het bovendien behoorlijk interessant zijn om tegelijkertijd het pand een onderhoudsupdate te geven, en tevens de uitstraling te verbeteren. Ook daar kunnen wij helpen, met projectmanagement, visualisatie en bijvoorbeeld het aanvragen van een omgevingsvergunning.Energielabel Utiliteitenergielabel-huis

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket