Compleet vastgoedbeheer

Als eigenaar of bestuur van een Vereniging van Eigenaren, een school, bedrijfspand of van welk vastgoed dan ook: U wilt uw kostbare bezit goed onderhouden. Maar uw eigen activiteiten en kennis laten het niet altijd toe om dit zelf ter hand te nemen. Omdat wij weten hoe een gebouw in elkaar zit, kunnen wij als geen ander bepalen welk onderhoud uw pand nodig heeft. U kunt van ons een op maat gesneden Meerjaren Onderhoud Plan verwachten, met daaraan gekoppeld een advies voor de kostenreservering, zodat u hiervoor gericht voorzieningen kunt treffen. Ook de coördinatie van het onderhoud kunnen wij voor onze rekening nemen!

Als u meer wilt weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs, voor een gratis eerste Quick Scan!

Om u een voorbeeld te geven van wat u kunt verwachten, hebben we een voorbeeld voor u die u kunt bekijken:

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket