Bouwtechnische keuring voor een vertrouwd gevoel

Bouwtechnische keuring voor een vertrouwd gevoel

De gemiddelde koper van een woning of bedrijfspand is een leek, en heeft vaak geen idee waar hij of zij op moet letten. Daarom is het verstandig om een professional op een zakelijke manier naar uw nieuwe aanwinst te laten kijken. Wij voeren een bouwtechnische keuring uit volgens de NEN 2767, zodat een eenduidig en objectief oordeel wordt gevormd over de toestand van het pand.

Wat kunnen wij betekenen?
Meestal zien wij aan de buitenkant meer dan u voor mogelijk houdt. Op een systematische manier bekijken wij het hele pand, van dak tot fundering, van riolering tot wandcontactdoos. De meeste informatie krijgt de klant wanneer deze tijdens de keuring zelf meeloopt. Alle vragen kunnen gesteld worden aan onze bouwkundige, zodat alles helder kan worden uitgelegd.

Wat kunt u verwachten?
Na afloop van de keuring ontvangt de klant van ons een rapportage waarin wij op een heldere manier de technische staat van alle onderdelen, alle gebreken, maar ook het onderhoud voor het komende jaar vermelden, met een indicatie van de kosten. Ook de mogelijkheden en kosten voor verbouwplannen aan het pand kunnen wij vaak redelijk inschatten, zodat een goed totaalbeeld kan worden afgegeven. Kijk hier voor een voorbeeld rapport

Wij leveren bij elke keuring desgewenst een NHG keuringsrapport bij. Deze is wat minder uitgebreid, maar voldoet wel aan de standaard die NHG stelt als u Nationale Hyptheek Garantie nodig heeft.

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket