Bouwkundig tekenwerk, 3D, en BIM proof!

Bouwkundig tekenwerk, 3D, en BIM proof!

Wanneer u een bouwtekening nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een omgevingsvergunning, of een gedetailleerd matenplan, bent u bij van de Beek Bouwadvies aan het goede adres. Er zijn een aantal terreinen waarvoor u ons in kunt schakelen, bijvoorbeeld:

Tekeningen voor indienen omgevingsvergunning, werktekeningen, plafondoverzichten, kozijntekeningen, enz., zoveel mogelijk in BIM

Inmeetwerk en digitaliseren van bestaande gebouwen. Van een bestaand gebouw kunnen wij ook een BIM model maken! Desnoods meten we het in met een laserscan

Maken van verkooptekeningen, zodat u als makelaar een goede verkooppresentatie kunt maken met de juiste maatvoering. Ook te verkrijgen als Floorplanner tekening voor invoegen in Funda!

BIM, wanneer u meer  wilt dan alleen maar een tekening.

Wij een 3D Gebouw Informatie Model voor u maken, ook wel Building Information Model (BIM) genoemd. En dat is meer dan alleen een tekening. Wij kunnen namelijk alle gebouwinformatie toevoegen aan dit driedimensionale BIM model.
Kijk hier voor meer informatie.

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket