Bouwkosten in beeld

Een bouwproject kost geld. Dat is een vast gegeven. Van de Beek Bouwadvies zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de kostprijs van uw project. Wij kunnen een compleet pakket verzorgen, waaronder het aanvragen van offertes, offertevergelijkingen en een overzichtelijk opgebouwde calculatie. Ook kunt u ons offertes en calculaties laten beoordelen.

Wij willen u graag bewust laten worden van wat keuzes nu betekenen voor de kosten later. Daarom introduceren wij een nieuwe manier van kosteninzicht: niet de bouwkosten zijn bepalend, maar de exploitatiekosten.

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket