Bouwbegeleiding en projectmanagement

Overzicht over uw project

Vaak zijn er bij een bouwproject wat meer disciplines betrokken. Er zijn er veel activiteiten die uitgevoerd moeten worden. Heeft u projectbegeleiding nodig om overzicht en coördinatie te houden over het totale project? Wij nemen de bouwbegeleiding graag van uw over en zorgen ervoor dat u die investering dubbel en dwars terugverdient!

Bouwmanagement vanaf het eerste idee

Het beste kunt u onze bouwmanager inschakelen vanaf het eerste idee voor uw bouwplannen. Al in de initiatieffase kunnen fundamentele beslissingen al grote gevolgen hebben voor het verdere verloop van het bouwproject. En dan zijn wij er om u te begeleiden bij die beslissingen.

Communicatie is belangrijk

Om op een goede manier een bouwproject te kunnen begeleiden is goede communicatie onontbeerlijk. En ook daar zijn we sterk in! Als iedereen de juiste informatie heeft, is er minder kans op fouten. Onze uitdaging is om dat waar te maken!

Bouwbegeleiding is sturen van uw bouwproject

  • Bewaken van de planning
  • Bewaken van de bouwkosten
  • Bewaken van de bouwtechnische en functionele kwaliteit
  • Zorgen voor een goede organisatie rond uw bouwproject (wie doet wat)
  • Bewaken van de informatiestroom

 

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket