Onze achtergrond

Eerst luisteren

Van de Beek Bouwadvies begrijpt wat u bedoelt als u bij ons aanklopt met uw bouwplannen. We hebben een praktische insteek, en willen graag snel voor u aan de slag, maar we beginnen eerst met luisteren naar uw vraag. Want pas als wij weten wat u wilt, kunnen wij goed adviseren. Wij lopen met u mee door het hele bouwproces. Daarbij gaan we ook uit van uw eigen capaciteiten. Soms kunt u zelf een hele sprong maken, en doen wij een stapje terug. Maar er zullen vaak momenten zijn dat u graag op ons wilt leunen.

Dicht bij de praktijk

We zijn praktisch ingesteld, en houden ervan om dicht bij de realisatie van een bouwproject te staan. Dan kunnen we ook op tijd bijsturen en controleren. Bovendien spreken wij de taal van de bouw, zodat onze communicatie eenduidig is.

Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm om te zien hoe wij werken:

Wij zijn er voor de hele levensloop van uw pand!

Van de Beek Bouwadvies is de bouwkundig adviseur die u nodig heeft.
Wij onderscheiden ons door eerst naar u te luisteren en ons in uw vraag te verplaatsen, zodat we maatwerk kunnen bieden

  • 1. Van Idee tot Ontwerp

  • 2. Voorbereiding en Uitvoering

  • 3. Beheer en Onderhoud

  • 4. Renovatie en Herbestemming

Compleet bouwkundig adviespakket

Er zullen wel eens momenten komen dat u het niet meer alleen kunt. In dat geval bieden wij graag onze kennis en ervaring aan om op te leunen. Om deze reden bieden wij u een compleet bouwkundig adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen worden, en in een overzichtelijk plan gerangschikt worden. Wij gaan daarbij niet snel een uitdaging uit de weg.

Wij ondersteunen aannemers, architectenbureaus en vastgoedeigenaars, maar ook particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten, van een eenvoudig dakkapel tot het ingewikkelde proces van een ziekenhuis. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning tot bouwbegeleiding, maar ook voor een bouwtechnische keuring, energiebesparingsadvies of onderhoudsplan zijn wij u graag van dienst.

Meer over ons adviespakket
Compleet bouwkundig adviespakket